foto

Kevin Otto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das Kindermädchen: Mission Mauritius (TV film)
The Little Vampire 3D
2016 Lea to the Rescue
Odysea
2015 Chappie
Jana und der Buschpilot - Einsame Entscheidung (TV film)
Jana und der Buschpilot - Streit der Stämme (TV film)
Super-Dad (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
2012 Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
2010 Rallye smrti 2
Zachraňte Willyho 4: Útěk z pirátské zátoky
2009 Long Street
Natalee Hollowayová (TV film)
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
2007 Po stopách zabijáka
2006 Operace Rainbow Warrior (TV film)
2005 Deset minut života
Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Supernova (TV film)
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2002 Song of Songs
1998 Harlequin 9 - Zlaté děvče (TV film)
1996 Odvrácená strana - Temné touhy (TV film)
1989 Who Shot Patakango?

TV seriály

2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
The Flood (S01E04)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
2013 SAF3 (TV seriál)
2009 Diamanty (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
2003 Hunter (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)

Dokumentární

2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2008 Speciální jednotky v akci (TV seriál)
2007 Jonestown: Paradise Lost (TV film)
Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace