foto

Lešek Wronka

  • nar. 16.11.1960 (59 let)
    Český Těšín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Ženská pomsta
2017 Muzzikanti
1998 Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1997 Travis (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Marta Jandová - Kdybych byla řekou (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 Ceny Anděl 2011 (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Ewa Farna: Znak (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 Ceny Anděl 2011 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2001 Český slavík - Mattoni 2001 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky