foto

John Galsworthy

  • nar. 14.8.1867
    Kingston Hill, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.1.1933 (65 let)
    Grove Lodge, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Nenávist (TV film) - kniha
1997 První a poslední (TV film) - povídka
1990 Puto najsilnejšie (TV film) - kniha
1988 Letní příběh - kniha
1964 Der Familienvater (TV film) - kniha
1957 Svědectví Lorenze Darrandta - kniha
1949 That Forsyte Woman - kniha
1948 Escape - kniha
1940 Dvacet jedna dní - kniha
1934 One More River - kniha
1933 Loyalties - kniha
1931 Boj na nůž - kniha
1930 Escape! - kniha
Old English - kniha
1925 The White Monkey - kniha
1924 The Stranger - kniha
1921 The Skin Game - kniha
1917 Justice - kniha

TV seriály

2003 Sága rodu Forsytů (TV seriál) - kniha
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál) - kniha
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál) - kniha
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - kniha
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha
1954 Climax! (TV seriál) - kniha
1952 Rebound (TV seriál) - kniha
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - kniha
1948 Actor's Studio (TV seriál) - kniha
Studio One (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1922 Island Wives
1921 School Days

Dokumentární

1950 The Golden Twenties - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Die Flucht (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace