foto

Anthony Flanagan

  • nar. 1972
    Stockport, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stardust
2018 Care (TV film)
2013 Arbitr
The List
2012 Private Peaceful
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1974 (TV film)
Zlomový rok 39
2007 Instinct (TV film)
2006 Cracker (TV film)
2004 Lie with Me (TV film)
Trauma
2003 Real Men (TV film)

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Krvavá plavba (E02)
2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
Wild Bill (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 The Terror (TV seriál)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
Versailles (TV seriál)
Dědictví (S03E10)
Napjatá situace (S03E09)
O bozích a mužích (S03E08)
další epizody (10)
2017 Bílá princezna (TV seriál)
Nápadník trůnu (E04)
Burgundsko (E03)
Boj o přízeň (E02)
2016 Koruna (TV seriál)
Vyšší moc (S01E04)
Humans (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Scott and Bailey (TV seriál)
Nobody’s Fool (S05E02)
Home Fires (S05E01)
2014 The Secrets (TV seriál)
In the Flesh (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Shetland (TV seriál)
Raven Black: Part 2 (S02E02)
Raven Black: Part 1 (S02E01)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Rocket's Island (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Graveyard Shift (S04E03)
Being Human 1955 (S04E02)
Eve of the War (S04E01)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
42 minut (S03E07)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Mayo (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Wedding (S03E08)
Act Your Age (S03E07)
Benefit Fraud (S03E04)
další epizody (4)
Foylova válka (TV seriál)
Zlá krev (S04E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2005 All About George (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Crooks and Robbers (S02E05)
The Big Day (S02E04)
další epizody (5)
2004 Shameless (TV seriál)
Christmas Special (S01E08)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
další epizody (8)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Buried (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Červené barety (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Lekce vraždění (S01E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Spartakus (TV film)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky