foto

Chae-young Lee

  • nar. 25.4.1986 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eunmilhage widaehage
2012 Baramgwa hamjje sarajida
2011 Goraereul chatneun jajeongeo
2008 Teureok
2006 Saranghanikka, gwaenchanha

TV seriály

2018 Sireul ijeun geudaeege (TV seriál)
2017 Gunju : gamyeoneui juin (TV seriál)
2014 Bbeoggoogi doongji (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
2013 Magwi (TV seriál)
2012 Gajokui tansaeng (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
2007 Manyeo Yu-hee (TV seriál)
Manyeoyooheui (TV seriál)
아들찾아 삼만리 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2004 스타골든벨 (TV pořad) - účinkující, mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky