foto

Chang-seok Shin

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Ggeutggaji sarang (TV seriál)
2017 Pieora dalsoonah (TV seriál)
2014 Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2010 Jayuin I Hoyeong (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
2000 Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Peurejidenteu (TV seriál)
2005 Naega saratdeon jip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky