foto

Jae-seong Choi

  • nar. 18.11.1964 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Murim yeodaesaeng
2006 Uriege naeileun obtda
2002 Saulabi
2000 Gangpae sueob 3
Heukwoo
1999 Gangpae sueob 2
1997 Pateunyeo
1995 Dodokgwa siin
1994 Jangmibit insaeng
1993 Adami nuntteul ttae
1991 Sarangeun jigeumbuteo shijakiya
1989 Dalkomhan shinbudeul
Damdadi
Naesalang Don Quixote
1988 Asphaltwiui Don Quixote
Dolai 4: dune buggy
Pulip salang
1987 Gosokdoro
Mulmangcho
1986 Lee Chang-houi wingudan

TV seriály

2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
2018 Naeildo malgeum (TV seriál)
2017 Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
Pieora dalsoonah (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
2013 Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2007 Gaewa neukdaeeui sigan (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Jang Gil San (TV seriál)
2002 Jegukui ahchim (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2000 Cheondungsori (TV seriál)
1998 Seungbusa (TV seriál)
1996 Mimang (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky