foto

Horst Bergmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Sohn des Bullen, Der
1983 Roppenheimer Sau, Die (TV film)
1980 Theo proti celému světu
1969 Alte Kameraden (TV film)
1967 Der Tod des Präsidenten (TV film)
Wie verbringe ich meinen Sonntag? (TV film)
1959 Most
1958 Der Muck (TV film)

TV seriály

1989 Schwarzenberg (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
1972 Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky