foto

Deok-hwa Lee

  • nar. 8.5.1952 (67 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Saengsanghalhal
1993 Saleolilatda
1991 Gaebyeok
1990 Naneun nalmada ileoseonda
1988 Jeobsikkoch dangsin
1987 Geolieui agsa
1979 Bamimyeon naerineun bi

TV seriály

2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
Eurachacha waikiki (TV seriál)
2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Haideu jikil na (TV seriál)
Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Hotelking (TV seriál)
Siwoleui eoneu meosjin nale (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
Chongriwa na (TV seriál)
Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 21seki gajok (TV seriál)
Meiqwin (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Jeonwoo (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Aeja eonni minja (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kangcheok deul (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Geumjjokgateun nae saekki (TV seriál)
Hwangtaejaui cheotsarang (TV seriál)
Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)
2002 Onammae (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
Yagsog (TV seriál)
Yeoja manse (TV seriál)
1999 Mabeopui seong (TV seriál)
Pado (TV seriál)
1998 Hong Gil Dong (TV seriál)
Iutjip yeoja (TV seriál)
Saranghae saranghae (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 댄싱 위드 더 스타 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky