foto

Ji-ah Min

  • nar. 31.10.1984 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naeaneui geunom
2008 Sookmyeong

TV seriály

2019 Wangyi doen namja (TV seriál)
2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
2016 Peok! (TV seriál)
2015 Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
2014 Ganseochiyeoljeon (TV seriál)
Gogyocheosewang (TV seriál)
Nae saengae bomnal (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
2012 Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Club bilitis ddaldeul (TV seriál)
Teukbyeol susadae MSS (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Chuno (TV seriál)
Wiedaehan gye choon bin (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
I jookil nomeui sarang (TV seriál)
Weding (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky