foto

Peter Berling

  • nar. 20.3.1934
    Meseritz-Obrawalde, Německá říše
  • zem. 21.11.2017 (83 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy Lamento
2015 Halbe Brüder
2007 Die sanfte Schminke des Lichts
2002 Gangy New Yorku
Semana Santa
1997 Praxis Dr. Hasenbein
1996 Tykho Moon
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Satanské tango
1993 Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem
1991 Homo Faber
1989 Francesco
Milliardenspiel, Das (TV film)
Visioni private
1988 Liebe ist stärker als der Tod (TV film)
Poslední pokušení Krista
Strašidelné léto
1987 Diamantová cesta
Gambit (TV film)
Zelená kobra
1986 Jméno růže
Naso di cane (TV film)
1985 Dva životy Matii Pascala
Tex a pán temnot
1984 Finalmente morta (TV film)
Progetto Atlantide (TV film)
1983 Mystère
Petomane, Il
1982 Fitzcarraldo
Sballato, gasato, completamente fuso
Touha Veroniky Vossové
1981 Rendez-vous hier
Usura, L' (TV film)
1980 Theo proti celému světu
1979 Manželství Marie Braunové
1978 Darmošlap
1976 Avventure e gli amori di Scaramouche, Le
I padroni della città
Idole (TV film)
Liberi armati pericolosi
Pronto ad uccidere
Vítězný pochod
Černobílý prapor
1974 Es knallt - und die Engel singen
Julie
Martha (TV film)
1973 Mordi e fuggi
Revolver
Tutti per uno... botte per tutti
1972 Aguirre, hněv Boží
La mala ordina
Quando le donne si chiamavano 'Madonne'
West ti va stretto, amico ... è arrivato Alleluja, Il
1971 Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
Furchtlose Flieger
Großer graublauer Vogel, Ein
Seržant Klems
Terror Desire
The Lustful Barbarian
Varování před svatou děvkou
Whity
1970 Geschäftsfreunde, Die
Mein schönes kurzes Leben (TV film)
Niklashausenské putování (TV film)
Rote Sonne
1969 Detektive
Liebe ist kälter als der Tod
1968 Uxmal
1966 Brief, Der
1957 Immer, wenn der Tag beginnt

TV seriály

1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1985 Atlantis (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die poetische Kraft der Theorie & Alle Gefühle glauben an einen glücklichen Ausgang
2000 Für mich gab's nur noch Fassbinder
Klaus Kinski - Ich bin kein Schauspieler
1987 Location Africa (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky