foto

Juraj Beneš

  • nar. 2.3.1940 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Génius jednej noci (TV film)
1983 Radosť žiť (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
1978 Elektra (TV film)
Čas prvých lások
1972 Čierny gróf (TV film)
1971 Švédska zápalka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace