foto

Hyeok Lim

  • nar. 31.5.1949 (70 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
2013 Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1982 Pungun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky