foto

Bo-seok Jeong

  • nar. 1.5.1961 (59 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Anaeui aeineul mannada
2002 Saam gaang
1995 Mugunghwaggoti pieotseubnida
1994 49ilui namja
1993 Weseuteon aebinyu
1992 Geoleoseo haneulgaji
1991 Jeolmeun nalui chosang
1990 Ggum
1989 Geuhurodo olaetdongan

TV seriály

2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
2017 Binggoo (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2014 Goldeun keuloseu (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Nae maeumi deulrini (TV seriál)
Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
2009 Gyeongsookui, gyeongsookabeoji (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Nadoya kanda (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2004 Yong seo (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
Geunyeoneun jjang! (TV seriál)
Gwiyeowoon yeoin (TV seriál)
2002 Ineo agassi (TV seriál)
2001 Insaengeun areumdahwo (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
순자 (TV seriál)
2000 Gasigogi (TV seriál)
Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
1998 Bogo tto bogo (TV seriál)
Sarang (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
Saranggwa gyeolhon (TV seriál)
1994 Adeule yeoja (TV seriál)
Ya mang (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)

Dokumentární

2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky