foto

Dick Sargent

  • nar. 19.4.1930
    Carmel, California, USA
  • zem. 8.7.1994 (64 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hra na zradu (TV film)
1991 Hvězda za dvacet dolarů
Šerif
1990 Jedna vražda za druhou
1989 Mladá čarodějnice
1988 Rock-A-Die Baby
1987 Body Count
1986 Jedenácté příkázání
1983 I'm Going to Be Famous
1980 The Gossip Columnist (TV film)
1979 Naostro
Not Until Today (TV film)
Power Within, The (TV film)
Tajemství farmy Clonus
1977 Fantasy Island (TV film)
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)
1968 Kde vzít za války pivo
Live a Little, Love a Little
The Young Runaways
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1965 Billie
Fluffy
1963 Captain Newman, M.D.
For Love or Money
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1961 The Great Impostor
1959 Operace Spodnička
1958 Mardi Gras
1957 Bernardine
1956 Miluj mě něžně
Ukradený vlak
1955 The Beast with 1,000,000 Eyes
1954 Prisoner of War

TV seriály

1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
P.S.I. Luv U (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Smrtící korunka (S09E05)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Down to Earth (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
1966 Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
One Happy Family (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

TV pořady

1989 Couch Potatoes (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1971 Mantrap (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace