foto

Dong-wook Kim

  • nar. 29.7.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eojjeoda kyeolhun
2018 Singwa hamkke : ingwa yeon
Tamjeong 2
2017 Singwa hamkke
2015 Sseuri sseommeo nait
2012 Hoogoong : jewangeui cheob
2011 Goyangyi : jookeumeul boneun doo gaeui noon
Kawoonteudawoon
2010 Bangawoon salinja
Kim Jong-uk chatgi
Romaentik hebeun
2009 Kapye seoul
Národní reprezentace
Ogamdo
2008 Dalkomhan geojitmal
2007 Donggeo, dongrak
2006 Apateu
Hoohoihaji hanha
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2004 Ballet gyoseubso
2003 Jopok manura 2 : dolaon jeonseol
Tyoobeu

TV seriály

2020 Geu namjaeui gieokbeom (TV seriál)
2019 Teukbyeolgeunrogamdokgwan jo jang-pung (TV seriál)
2018 Son (TV seriál)
2017 Jachelbalgwang opiseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Cheoyong 2 (TV seriál)
Raideosei: naileul jabara (TV seriál)
2014 Hanyeodeul (TV seriál)
2011 Namjareul mideotnye (TV seriál)
Widaehan seonmul (TV seriál)
2010 Mindeulre gajok (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2007 Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
Motmallineun gyeolhon (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Jugigo sipeun namja (TV film)

Host

TV pořady

2012 고쇼 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky