foto

Shaun Benson

  • nar. 16.1.1976 (42 let)
    Guelph, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 22 Chaser
Code 8
Never Saw It Coming
Second Opinion (TV film)
2017 Trench 11
2016 ARQ
Edge of Winter
Interlude City of a Dead Woman
2015 Unearthing
2014 Barn Wedding
Kept Woman (TV film)
2013 Home Sweet Home
The Beautiful Risk
2012 Láska všemi deseti
2011 Stay with Me (TV film)
2010 Svatba bez ženicha (TV film)
2009 Tornado Valley (TV film)
2008 Prank
2007 Metrosexual, The
2002 K-19: Stroj na smrt

TV seriály

2016 Channel Zero (TV seriál)
Welcome Home (S01E06)
Guest of Honor (S01E05)
A Strange Vessel (S01E04)
další epizody (6)
Inhuman Condition (TV seriál)
Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
Crossing the Line (S01E04)
Retention (S01E03)
další epizody (4)
2014 Defiance: The Lost Ones (TV seriál)
Working the Engels (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Darknet (TV seriál)
Lucky 7 (TV seriál)
Played (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Grounded (S04E08)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2012 Flight of the Butterflies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace