foto

Yeon-seok Yoo

  • nar. 11.5.1984 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gangcheolbi2: Jeongsanghoedam
2016 Haeeohwa
Haru no jume
Keunalui bonwigi
2015 Eunmilhan yoohok
2014 Jeboja
Královský krejčí
Vnitřní krása
2013 Jeonguk norae jarang
Monstrum Hwayi
2012 Doo beoneui kyeolhoonsikgwa han beoneui jangryesik
Geonchukhakgaeron
Mooseowoon iyagi
Neukdae sonyeon
Yeolyeodeolb, yeolahob
2010 Hyehwa, Dong
2009 Bulsinjiok
Yang Han Mari, Yang Du Mari
2003 Old Boy

TV seriály

2020 Nemocniční playlist (TV seriál)
2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2017 Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
další epizody (5)
2016 Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2015 Maendorong ttottot (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (21)
Gugaui seo (TV seriál)
2012 Eummaga myogillae (TV seriál)
2011 Shimya byungwon (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
Reonning, goo (TV seriál)
2009 Deurim (TV seriál)
Hon (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)

Dokumentární

2016 올드 데이즈

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
2017 박진영의 파티피플 (TV pořad)
2014 Ggotboda cheongchun (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)