foto

Caroline Chikezie

  • nar. 19.2.1974 (45 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mayhem
2014 Everly
2012 Inspektor Regan
2010 Inale
Paris Connections
2009 Killing of Wendy
2007 Nice Girls Don't Get the Corner Office (TV film)
2006 Dveře dokořán
Eragon
Take 3 Girls
2005 Aeon Flux
Královna koření
1999 Ideální muž
1998 Babymother

TV seriály

2019 The Passage (TV seriál)
Last Lesson (E10)
Stay in the Light (E09)
You Are Not That Girl Anymore (E08)
další epizody (10)
2017 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Černý mág (S02E07)
Karmínovci (S02E06)
Paranor (S02E05)
další epizody (7)
2013 By Any Means (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Lovci duchů (TV seriál)
The Magnificent Seven (S03E01)
2006 Torchwood (TV seriál)
Cyberwoman (S01E04)
2003 40 (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Babyfather (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Brothers and Sisters (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace