foto

Yoo-chun Park

  • nar. 4.6.1986 (33 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loosideu deurim
2014 Mlha nad mořem
2010 Jigueseo yeonaejung
2009 Subaru

TV seriály

2015 Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2014 Sseurideizeu (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Miseu Ripeulli (TV seriál)
2010 Beautiful Love: Kimi ga ireba (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2006 Ilheobeorin shiganeul chajaseo (TV seriál)
Naesaengae gajang ijjimothal geunyeo (TV seriál)
Wangui namja (TV seriál)
Wiheomhansarang (TV seriál)
2005 Cheotsarang (TV seriál)
Gamyeonmusa (TV seriál)

Dokumentární

2015 Gijeogeui piano
Gijukui piano - vyp.
2012 Deo dei

Host

TV pořady

2018 인체탐험대 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace