foto

John Laughlin

  • nar. 3.4.1956 (61 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Swap
2015 Hodný, zlý a mrtvý
2012 A Dark Plan (TV film)
Fortress
2008 Kouzlo domova
2006 Štestí věčné lásky
2004 Zúčtování
2003 Gacy
2002 Hitters
1999 Operace Delta Force 4
1998 Muž z bouře
Slonice Malaika
1996 Bok po boku (TV film)
Skála
1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1994 Improper Conduct
Noční oheň
Sexual Malice
1992 Přepadení v Pacifiku
Trávníkář
1991 Motorama
Tehdy v Memphisu (TV film)
37. patro v plamenech (TV film)
1988 Longarm (TV film)
Půlnoční křižovatka
1985 Cena krve
Smysluplná vražda (TV film)
Stitches
Streets of Justice (TV film)
1984 Footloose
Kruté oči hor 2
Zločiny z vášně
1983 The Man Who Wasn't There
1982 Důstojník a džentlmen
High Powder (TV film)
1980 Final Cut
1979 Summer Camp
1978 Mag Wheels

TV seriály

2010 Obhájci (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace