foto

Young-Shin Kim

  • nar. 8.10.1976 (44 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zeit der Monster
2015 Argo 2
2013 Das alte Haus (TV film)
Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
2012 Tatort - Nachtkrapp (TV film)
2010 Albánec
2009 Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
2008 Unschuld
2007 Dating Vietnam
Místo činu - Sen z Au (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
Der Fischer und seine Frau
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
2004 En garde
Make My Day
2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)

TV seriály

2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Stumme Wut (E35)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Der Komödienstadel - Allein unter Kühen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
옥탑방의 문제아들 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky