foto

Tim Trageser

  • nar. 28.11.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
2018 Pomoc, zmenšil jsem rodiče
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Neufeld, mitkommen! (TV film)
2013 Mord in den Dünen (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Die Lehrerin (TV film)
Mandy will ans Meer (TV film)
2010 Andělská pomsta (TV film)
2009 Tatort - Höllenfahrt (TV film)
Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
2007 Ein verlockendes Angebot (TV film)
Místo činu - Sen z Au (TV film)
2006 Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
Tollpension (TV film)
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
2002 Harte Brötchen (TV film)
2001 Clowns (TV film)
1998 Clowns?!
1997 Letzte Sekunde, Die
1995 Kurzer beschissener Abend, Ein

TV seriály

2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der nette Herr Wong (E21)
Kettenreaktion (E20)
2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Clowns (TV film)
1998 Clowns?!
1997 Letzte Sekunde, Die
1995 Kurzer beschissener Abend, Ein

TV seriály

2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky