foto

Andi Matichak

  • nar. 3.5.1994 (26 let)
    Framingham, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Halloween Kills
2019 Replicate
2018 Halloween
2016 Miles
2015 Evol: The Theory of Love
2014 Naomi and Ely's No Kiss List

TV seriály

2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ten, který unikl (S07E13)
2016 Codes of Conduct (TV seriál)
Underground (TV seriál)
Troubled Water (S01E06)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Prst, který zadržuje vodu v hrázi (S03E04)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)