foto

Jessica Lu

  • nar. 18.4.1985 (32 let)
    Schaumburg, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 From Straight A's to XXX (TV film)
2016 Loveology
Namour
2015 Diyu
Work Mom (TV film)
2014 Ohledně minulé noci
Salvation (TV film)
Trigger
Young Kieslowski, The
2013 Westside (TV film)
2010 Mortal Kombat: Rebirth

TV seriály

2017 Reverie (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
American Horror Story (TV seriál)
Be Our Guest (S05E12)
2015 Red Band Society (TV seriál)
We'll Always Have Paris (E12)
American Horror Story (TV seriál)
Room Service (S05E05)
2013 Storytellers (TV seriál)
2012 Úplně normální (TV seriál)
2011 Nešika (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Jedna kulka pro dva (S02E13)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace