foto

Olavi Johansson

  • nar. 3.6.1922
    Helsinki, Finsko
  • zem. 6.1.2004 (81 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kumma juttu
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Lintutyttö (TV film)
Suuri illusioni
1981 Debyytti (TV film)
Kerran kesällä (TV film)
Pölhölä
1980 Lossi (TV film)
Živote, tady jsem!
1979 Lähtö ennen joulua (TV film)
Natalia
1978 Syksyllä kaikki on toisin
1976 Kaksi ruplan rahaa (TV film)
1974 Valojuhlat (TV film)
1967 Piirakat (TV film)
1958 Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Soita 03 - Rikospoliisi (TV film)
1956 Ei enää eilispäivää

TV seriály

1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Kultanainen (E01)
Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)
1971 Havukka-ahon ajattelija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky