foto

Takuma Terašima

  • nar. 20.12.1983 (35 let)
    prefektura Išikawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2018 Gekidžóban Servamp: Alice in the Garden
2017 Haikjú!! Concept no tatakai
Kurošicudži: Book of the Atlantic
2016 Gekidžóban Tantei Opera Milky Holmes: Gjakušú no Milky Holmes
Kageró Days: In a day's
2015 Sósei no Aquarion Evol
2014 Jûden Sentai Kyôryûjâ tai Gôbasutâzu: Kyôryû Daisakusen! Saraba Eien no Tomo yo
Kurošicudži: Book of Murder
Mušibugjó
2013 Code Geass: Bókoku no Akito 2 – Hikisakareši jokurjú
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
2012 Kami nomi zo širu sekai: Tenri hen
Sacred Seven: Širogane no cubasa
2011 Baka to test to shōkanjū: Matsuri
Goulart Knights: Evoked the Beginning – White
Tantei Opera Milky Holmes: Summer Special (TV film)
2010 Broken Blade
Goulart Knights: Evoked the Beginning – Black
2007 Gekidžóban Aquarion
Sósei no Aquarion
2005 Itsudatte My Santa!
Papa to Kiss in the Dark

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
Kočóki: Wakaki Nobunaga (TV seriál)
Naka no hito Genome [Džikkjóčú] (TV seriál)
Try Knights (TV seriál)
Urutoraman Taiga (TV seriál)
2018 3D kanodžo: Real Girl (TV seriál)
Hinomaruzumó (TV seriál)
Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
Čúkan kanriroku Tonegawa (TV seriál)
Šičisei no Subaru (TV seriál)
2017 Atom: The Beginning (TV seriál)
Beyblade Burst God (TV seriál)
Black Clover (TV seriál)
Dynamic Chord (TV seriál)
Konbini kareši (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
Super Lovers 2 (TV seriál)
The Idolm@ster Side M (TV seriál)
Tipy pro život mimo realitu (TV seriál)
2016 Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Super Lovers (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 Baby Steps (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Mikagura gakuen kumikjoku (TV seriál)
Tantei Team KZ: Jiken Note (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Revolutions (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Baby Steps (TV seriál)
Break Blade (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Inó Battle wa ničidžó kei no naka de (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Ushinawareta mirai wo motomete (TV seriál)
2013 Blood Lad (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Futari wa Milky Holmes (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai: Megami hen (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Mušibugjó (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! Ren (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Duel Masters: Victory V (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Kokoro Connect (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Zero G (TV seriál)
Tonari no Kaibucu-kun (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Battle Spirits: Heroes (TV seriál)
(TV seriál)
Dantalian no šoka (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes Dai 2 Maku (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 1000% (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Zurusugiruyo Ayuzawa, Usui no Aho! (E26)
Hinata to Misaki to Usui-kun (E25)
Rate Majikku de Meromerorin ♥ (E24)
další epizody (26)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Princess Lover! (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Sora no manimani (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Persona -trinity soul- (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Ajakaši (TV seriál)
Prism Ark (TV seriál)
Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
2006 Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
2005 Amaenaide jo!! (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace