foto

Chansung

  • nar. 11.2.1990 (31 let)
    Městský obvod Wangsimni, okres Seongdong, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bara to čúrippu
2017 Cheongnyeongyeongchal
2015 Wasurejuki
2014 Deoksuri 5Hyungje
Redeukapet
2008 Jeongkeulpiswi (TV film)

TV seriály

2020 Moje Holo láska (TV seriál)
2019 Geuraeseo naneun antlpaengwa gyeolhonhaessda (TV seriál)
Jinsimi dadda (TV seriál)
2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Kwinka meikeo (TV seriál)
Romaentik boseu (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
Yeolhyeoljooboo myeongtamjeong (TV seriál)
2016 Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2015 Deurim naiteu (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Dangshinui neuwareu (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
2009 Seutail (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 원나잇 푸드트립 시즌 3 (TV pořad)
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
마스터 키 (TV pořad)
믹스나인 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
어송포유 (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2012 인간의 조건 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 출발 드림팀 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
꼬꼬관광 싱글싱글 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky