foto

Chansung

  • nar. 11.2.1990 (29 let)
    Městský obvod Wangsimni, okres Seongdong, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bara to čúrippu
2017 Cheongnyeongyeongchal
2015 Wasurejuki
2014 Deoksuri 5Hyungje
Redeukapet
2008 Jeongkeulpiswi (TV film)

TV seriály

2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Romaentik boseu (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
Yeolhyeoljooboo myeongtamjeong (TV seriál)
2016 Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2015 Deurim naiteu (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Dangshinui neuwareu (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
2009 Seutail (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
마스터 키 (TV pořad)
믹스나인 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2012 인간의 조건 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 출발 드림팀 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
꼬꼬관광 싱글싱글 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace