foto

Ji-eun Oh

  • nar. 30.12.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pyeonghaengiron
2009 Bulsinjiok
2008 Jangryesikeui membeo
Meotjin haru
2007 Nae saengae choeakui namja

TV seriály

2019 Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
2017 Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
2014 Gwishinboneun hyungsa cheoyong (TV seriál)
Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2012 Deuramaui jewang (TV seriál)

Galerie (9)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky