foto

Janina Stopper

  • nar. 25.5.1989 (30 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Verrückt nach Fixi
2015 Eine wie diese (TV film)
2014 Talfallzug (studentský film)
2012 Ein Liebesspiel (studentský film)
2011 Místo činu: Dvojí život (TV film)
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 Dům mého otce (TV film)
2009 Jedlová samota
2008 Dýchání pod vodou (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
Žabí král aneb Železný Jindřich (TV film)
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
Nezvěstná (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Bloch - Die Wut (TV film)
Unter der Sonne
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
2002 Der Liebe entgegen (TV film)
1997 Die Apothekerin
1996 Kreuz & quer

TV seriály

2020 Dunkelstadt (TV seriál)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Fokus (S08E22)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Für immer (S10E10)
2006 Stolberg (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Flucht nach vorn (S09E36)
Vertrauensfragen (S09E32)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky