foto

Salvatore Antonio

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mad Mom (TV film)
2018 Nose to Tail
2017 Pryč od všeho
2012 Antiviral
2010 Verona
2009 Než řekneš ano (TV film)
Unstable (TV film)
2006 Po stopách 11. září (TV film)
Sam's Lake
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2003 Bar Life
Public Domain
Syndrom (TV film)
2002 Sam's Lake
2000 Washed Up
1999 Skutečně vražda? (TV film)

TV seriály

2018 Mary Kills People (TV seriál)
The Means (S02E01)
2017 Save Me (TV seriál)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Černý kostel (E07)
Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
Království (TV seriál)
Hon na věřící (S02E08)
Saving Hope (TV seriál)
Broken Hearts (S02E18)
Twinned Lambs (S02E17)
Breathless (S02E16)
další epizody (7)
2013 Cracked (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (8)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
It's All About Who You Know (S01E03)
Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
The Law of Contagion (S01E11)
A New Beginning (S01E10)
další epizody (11)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Elixír mládí (S02E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Jedenácté podlaží (S03E06)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Coming to You Live (S02E14)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The King of Babylon (S01E20)
2000 D.C. (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace