foto

Salvatore Antonio

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šílená matka (TV film)
2018 Nose to Tail
2017 Pryč od všeho
2012 Antiviral
2010 Verona
2009 Než řekneš ano (TV film)
Unstable (TV film)
2006 Po stopách 11. září (TV film)
Sam's Lake
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2003 Bar Life
Public Domain
Syndrom (TV film)
2002 Sam's Lake
2000 Washed Up
1999 Skutečně vražda? (TV film)

TV seriály

2019 Slasher (TV seriál)
3:00 až 6:00 (S03E08)
0:00 až 3:00 (S03E07)
21:00 až 24:00 (S03E06)
další epizody (7)
Schitt's Creek (TV seriál)
Roadkill (S05E10)
2018 Mary Kills People (TV seriál)
The Means (S02E01)
2017 Save Me (TV seriál)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Černý kostel (E07)
Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
Království (TV seriál)
Hon na věřící (S02E08)
Saving Hope (TV seriál)
Broken Hearts (S02E18)
Twinned Lambs (S02E17)
Breathless (S02E16)
další epizody (7)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Old Soldiers (S01E12)
Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (8)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
It's All About Who You Know (S01E03)
Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
The Law of Contagion (S01E11)
A New Beginning (S01E10)
další epizody (11)
2011 InSecurity (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Death Didn't Become Him (S02E08)
Být Erikou (TV seriál)
Purim (S04E10)
2010 Nikita (TV seriál)
2.0 (S01E02)
Skladiště 13 (TV seriál)
Elixír mládí (S02E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Jedenácté podlaží (S03E06)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Coming to You Live (S02E14)
2008 M.V.P. (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Unbottled (S04E09)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Obchodník s raketami (S02E15)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The King of Babylon (S01E20)
2000 D.C. (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky