foto

Jorge Diaz

  • nar. 22.8.1983 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adopt a Highway
2018 Pup Star: World Tour
Puppy Star Christmas
2015 33 životů
Everstar (TV film)
2014 Paranormal Activity: Prokletí
2012 Filly Brown
Love, Concord
2011 American Trash
Budz House
Iceland (TV film)
2009 Crush
2007 2 Hitmen

TV seriály

2019 Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (TV seriál)
Směr Vegas (E08)
Zážeh (E07)
Poslední klíč (E06)
další epizody (8)
Hrdinné příběhy kapitána Bombarďáka (TV seriál)
Captain Underpants and the Worrisome Wedge of the Water Warmongers (S03E01)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Captain Mateo (S03E08)
The Magic Within (S03E06)
Norberg Peace Prize (S03E05)
další epizody (5)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Finding Zuzo (S02E18)
The Tides of Change (S02E16)
další epizody (9)
Arrested Development (TV seriál)
Self-Deportation (S05E02)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Bouře (E02)
Válka (E01)
High & Mighty (TV seriál)
Runaways (TV seriál)
Metamorphosis (S01E06)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Royal Rivalry (S02E02)
Blockheads (S01E25)
Party of a Lifetime (S01E24)
další epizody (9)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Seven (S04E03)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Letmo (S01E02)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
The Scepter of Light (S01E10)
další epizody (8)
Code Black (TV seriál)
Exodus (S02E11)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
2015 Lost in Oz (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
2013 East Los High (TV seriál)
The Initiation (S01E05)
Welcome to the Bomb Squad (S01E03)
This Year's Winter King & Queen (S01E01)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Sin Vergüenza (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Záloha za Jimmyho (S02E20)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky