foto

Tim Kelleher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Zpátky do ringu
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
1996 Prezidentův syn

TV seriály

2005 Living with Fran (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

TV pořady

1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Počátek
2000 Třináct dní

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
Don't Call Me Shurley (S11E20)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S04E19)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace