foto

Bex Taylor-Klaus

  • nar. 12.8.1994 (25 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Bex Taylor-Klaus se narodila 12. srpna 1994 v Atlantě ve státu Georgia v Spojených státech amerických. Její celé jméno je Rebecca Edison Taylor-Klaus, ale jako herečka si vybrala pouze zkrácené Bex. S hraním začala již ve třetí třídě, kdy začala hrát ve školních představeních a navštěvovat i stejně zaměřený kroužek. Vzdělávala se dokonce na škole Junior-High Acting Troupe, určené pro vzdělávání mladých začínajících herců.

Velký krok podnikla v roce 2012, kdy se kvůli nastartování kariéry přestěhovala do Los Angeles v Kalifornii, kde pokračovala studovat herectví na Bridges Academy. První větší role se dočkala v roce 2013, kdy se objevila na televizních obrazovkách v 3. sérii seriálu THE KILLING v roli Bullet. Později se objevila například i v seriálu ARROW, ale větší pozornost si konečně získala až díky obsazení do jedné z hlavních rolí v seriálu SCREAM od MTV, který je spin-offem k původní hororové sérii VŘÍSKOT. V roce 2015 se jí dostalo i první větší role na filmové mezi a to ve fantasy THE LAST WITCH HUNTER.

Jan "hansel97" Vohralík

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blackbird
2018 Discarnate
Hell Fest: Park hrůzy
Já, knedlíček
The Line
2015 Poslední lovec čarodějnic
Riley
2014 Noc patří nám

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Agency (E12)
10-8 Paperwork (E11)
10-8 School Ties (E10)
další epizody (12)
2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (S03E13)
A pak se strhla mela (S03E12)
Pár věcí, které jsem ti neřekla (S03E11)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
Emerald Archer (S07E12)
2018 Tady a teď (TV seriál)
Wake (E07)
If a Deer Sh*ts in the Woods (E03)
Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
The End Is the Beginning (S08E13)
The Zenith (S08E12)
Uncharted Regions (S08E11)
další epizody (39)
2017 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
A New Defender (S04E06)
Begin the Blitz (S04E05)
The Voltron Show! (S04E04)
další epizody (26)
2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
The Black Paladin (S01E11)
Collection and Extraction (S01E10)
Crystal Venom (S01E09)
další epizody (11)
Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
iZombie (TV seriál)
Blaine's World (S01E13)
Dead Rat, Live Rat, Brown Rat, White Rat (S01E12)
Knihovníci (TV seriál)
A pravidlo tří (S01E07)
Arrow (TV seriál)
Vzpoura (S03E12)
Glee (TV seriál)
2009 (S06E12)
2014 Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
Čas smrti (S02E14)
Největší slabina (S02E11)
Drsný šerif (TV seriál)
O dětech a poutnících (S03E02)
Profesionální lháři (TV seriál)
Joshua (S03E12)
Pan Zhang (S03E09)
Protiútok (S03E07)
další epizody (5)
Robot Chicken (TV seriál)
The Hobbit: There and Bennigan's (S07E18)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Zkouška ohněm (S02E04)
další epizody (4)
Zločin (TV seriál)
Reckoning (S03E09)
Try (S03E08)
Hope Kills (S03E07)
další epizody (9)

Hudební videoklipy

2018 Dolly Parton - Girl in the Movies (hudební videoklip) - a.z.