foto

Sebastian Dunn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Blackwood
2006 Má lepší polovička

TV seriály

2019 Arrow (TV seriál)
Purgatory (S08E07)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
2013 Arrow (TV seriál)
Oběť (S01E23)
Temnota nad městem (S01E22)
Vykoupení (S01E18)
další epizody (8)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Šrámy (S01E05)
2006 Strutter (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky