foto

Il-joo Ji

  • nar. 7.12.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Neoeui yeojachingu
Oman
2018 Changganho
2016 Daebak
2014 Monseuteo
2013 Aengdooya yeonaehaja
2011 Geulreobeu
2010 Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
2008 Nimeun meongosae
Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
Zbraň odplaty

TV seriály

2020 Annyeong deurakyula (TV seriál)
2019 Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
kil-is (TV seriál)
2018 Miseuteuriseu (TV seriál)
Radio romaenseu (TV seriál)
2017 Areugon (TV seriál)
Gaeinjueuija jiyeongssi (TV seriál)
Sorangeui ondo (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
2016 Cheongchunsidae (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
Deuramawoldeu (TV seriál)
Saranghamyeon jukneun yeoja bongsooni (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
Hotelking (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Samsaengi (TV seriál)
2012 Goldeuntaim (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
2010 Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Joseon choori hakgeuk Jeong Yak Yong (TV seriál)
2008 Taeyanghee yeoja (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Oman
2018 Changganho

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Oman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky