foto

Kamar de los Reyes

  • nar. 8.11.1967 (49 let)
    San Juan, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Summerland Project
2016 Abducted
2014 Apokalypsa v Los Angeles
2013 Hot Guys with Guns
2010 Salt
2005 Cayo
2003 Neporažený (TV film)
2001 Salsa (TV film)
2000 Cela
Mambo Café
The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1998 Blood on Her Hands (TV film)
1995 Nixon
1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
1993 Da Vinci's War
Rána bez milosti
Táta lump
1992 The Silencer
1990 Coldfire
1989 Ghetto Blaster
Guerrero del Este de Los Angeles
1988 Salsa

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
Insatiable (S04E10)
další epizody (12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Případ ztracené kabelky (S07E12)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
This Way Out (S03E23)
The Bitter End (S03E22)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Údolí princezen (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace