foto

Lou Jacobi

  • nar. 28.12.1913
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 23.10.2009 (95 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 I.Q.
1992 Deep Dish TV (TV film)
Pusinky už nekupuji
1990 Avalon
1988 Tales from the Hollywood Hills: The Old Reliable (TV film)
1987 Amazonky na Měsíci
Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
1986 Šéfova manželka
1984 Isaac Littlefeathers
1982 Můj oblíbený rok
Off Your Rocker (TV film)
1981 Arthur
Chu Chu and the Philly Flash
1980 Lucky Star, The
1979 Better Late Than Never (TV film)
The Magician of Lublin
1977 Roseland
1976 Příští stanice Greenwich Village
The Rear Guard (TV film)
1975 Everybody Rides the Carousel
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
1972 Decisions! Decisions! (TV film)
The Judge and Jake Wyler (TV film)
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1971 Little Murders
1970 Bavlna v Harlemu
1966 Penelope
The Last of the Secret Agents?
1965 Kibbee Hates Fitch (TV film)
1963 Sladká Irma
1960 Song Without End
1959 Deník Anny Frankové
1956 Charley Moon
1955 A Kid for Two Farthings
1953 Is Your Honeymoon Really Necessary?
The Good Beginning

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Ivan the Terrible (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
King of Kensington (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
Somerset (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 That's Life (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 The Texan (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

TV pořady

1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace