foto

Joseph Maher

  • nar. 29.12.1933
    Westport, County Mayo, Irsko
  • zem. 17.7.1998 (64 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Burani ve městě
1998 Mafiánský synek
O.K. Garage
1997 Svatba naruby
1996 Mars útočí!
Přežila jsem Picassa
1994 I.Q.
Killer
Muž stínu
Obchodníci s dětmi (TV film)
1992 Sestra v akci
1990 The Local Stigmatic
1988 Blázinec
Krásná mimozemšťanka
Tales from the Hollywood Hills: The Old Reliable (TV film)
1984 Frankenweenie
Zločiny mužů
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
I, Leonardo: A Journey of the Mind (TV film)
1982 Little Gloria... Happy at Last (TV film)
Tančím, jak nejrychleji dovedu
1981 Hotel Pod duhou
Stát se opicí
1980 Tak mi řekni, co chceš
Those Lips, Those Eyes
1979 My Old Man (TV film)
Čas po čase
1978 Nebe může počkat
1976 Diary of the Dead
1975 Forget-Me-Not-Lane (TV film)
My Father's House (TV film)
1974 For Pete's Sake
1972 It Ain't Easy
1967 Finnegan's Wake

TV seriály

1998 Style and Substance (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Love on the Rocks (S03E25)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growth Pains (S01E17)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Let the Punishment Fit the Crime (S06E01)
1992 Batman (TV seriál)
Laurie Hill (TV seriál)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Dog (S03E04)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1988 Alf (TV seriál)
Anděl strážný (S03E02)
1987 My Two Dads (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
1985 Double Dare (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Konzultant (S03E17)
1973 The Magician (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace