foto

Jonathan David Crombie

  • nar. 12.10.1966
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 15.4.2015 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Jonathan Crombie se narodil bývalému starostovi Torona Davidu Crombie a jeho manželce Shirley Ann jako třetí dítě (má dvě starší sestry). Jonathan nikdy neměl v úmyslu stát se hercem, ale na střední škole si ho v představení Čaroděj ze země Oz všimla herečka a vedoucí castingu Diane Polley. Ta ho doporučila do horroru A Judgment Stone (1986) a romantické minisérie Anna ze Zelených vršků (1985), v které ztvárnil Gilberta Blythea. Právě tato role mu získala uznání i oblibu a Jonathan si ji zahrál i v dalších pokračováních tohoto úspěšného filmového románu.

Nikol "wictoria" Antošová Nedvědická

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cottage Country
2001 Harlequin 10 - Hra o čas (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
1992 Dobrý boj (TV film)
1991 Cafe Romeo
1988 Klenotníkův obchod
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
1986 Bullies
Judgment in Stone, A
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)

TV seriály

2015 Městečko Haven (TV seriál)
Procházející (S05E20)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hail Mary (S06E11)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1988 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
V mlze (S04E01)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Mount Royal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Comedy Now! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace