foto

Daniel Russo

  • nar. 13.5.1948 (70 let)
    Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La trilogie marseillaise: César
Les Trois frères, le retour
Les tourtereaux divorcent (TV film)
2013 Fanny
Faut marier maman, Il (TV film)
François, Les (TV film)
Marius
2012 Válka v hotelu Royal Palace (TV film)
2011 Changer la vie! (TV film)
Midi et soir (TV film)
Mám strach zapomenout (TV film)
2009 Minulost se vrací (TV film)
Passion selon Didier, La (TV film)
Un homme d'honneur (TV film)
Un viol (TV film)
2008 C'est mieux la vie quand on est grand (TV film)
TOC TOC (TV film)
Veuve tatouée, La (TV film)
2006 Le Temps de la désobéissance (TV film)
Sladká země mého dětství (TV film)
2005 Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
Le meilleur commerce du monde (TV film)
Nepostradatelný pomocník
On ne prête qu'aux riches (TV film)
Sexe, magouilles et culture générale (TV film)
Velký vezír
2004 93, rue Lauriston (TV film)
Du côté de chez Marcel (TV film)
Na hraně (TV film)
Nuit noire
Suzie Berton (TV film)
2003 Les clefs de bagnole
À cran (TV film)
2002 Infraction
Marche et rêve ! Les homards de l'utopie
Une maison dans la tempête (TV film)
À L'abri des regards indiscrets
2001 Kdo jinému jámu kopá (TV film)
2000 Antilles sur Seine
Druhá tvář
Route de nuit (TV film)
1999 Ouriga (TV film)
1998 (G)rève party
Bingo!
Blbec k večeři
Boys II, Les
Maintenant et pour toujours (TV film)
1997 Abus de méfiance
Cible, La
Garçon d'orage, Le (TV film)
Hlavou proti zdi
L'Homme idéal
Maintenant ou jamais (TV film)
1996 Ano
Delphine 1, Yvan 0
Má žena mě opustila
Mémoires d'un jeune con
Nous sommes tous des anges
Řidič a fantom
1995 Husar na střeše
Le Bonheur est dans le pré
Volavka
1994 Devět měsíců
Homme de mes rêves, L' (TV film)
1993 Drôles d'oiseaux
1992 Condamné au silence (TV film)
1991 Grande dune, La (TV film)
Génial, mes parents divorcent!
Les gens ne sont pas forcément ignobles (TV film)
1989 Život a nic jiného
1988 Mangeuses d'hommes
1987 Poussière d'ange
1986 Black Mic Mac
Frères Pétard, Les
1985 Moi vouloir toi
Sac de noeuds
1984 Paris vu par... vingt ans après
1983 Novomanžel
Pablo est mort (TV film)
Un homme à ma taille
Ça va pas être triste
1982 Grands ducs, Les (TV film)
Večírek 2
1981 Proč ne my?
Putain d'histoire d'amour
1980 Tout dépend des filles...
Traque, La (TV film)
1979 Ciao, les mecs
Mors aux dents, Le
1978 Exercice du pouvoir, L'
1977 Jullie était belle
Moi, fleur bleue
Rebelles, Les (TV film)
1976 Contrefaçons (TV film)
Mado
Soudce a vrah

TV seriály

2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le vin nouveau n'arrivera pas (S06E02)
2014 Caïn (TV seriál)
Ornella (S02E02)
2013 Vaugand (TV seriál)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Mac Orlan (TV seriál)
Vie est à nous, La (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2004 Tři otcové v domě (TV seriál)
2002 Škola života (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1990 Sophie et Virginie (TV seriál)
1980 Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)

Dokumentární

2007 Louis de Funès intime
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2006 Ding Dong (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Bingo!
1994 Devět měsíců

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace