foto

David Neale

  • nar. 13.2.1932
    Kettering, Northants, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.6.2000 (68 let)
    Kettering, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Pleasure Pill
2001 A Day Out

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 A Day Out

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Kufřík (S03E02)
2006 4400 (TV seriál)
Je pryč (1. část) (S03E03)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Ozvěny (S03E12)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Sestup (S05E14)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Těla jako důkaz (S03E16)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství italského šlechtice (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky