foto

Kwang-ryeol Jeon

  • nar. 11.2.1959 (61 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seongamdo
2018 Meonibaek
2016 Daebak
2002 2424
2001 Besame mucho
Nado anaega isseosseumyeon johgessda

TV seriály

2020 Kingmaker: The Change of Destiny (TV seriál)
2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
2016 Daebak (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Neoreul gieokhae (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)
2009 Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Sarang changa (TV seriál)
Sarang gongkam (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2002 Jangheebin (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1999 Cheongchunui deot (TV seriál)
Heo Joon (TV seriál)
Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
1998 애드버킷 (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)
1996 Geudeului poong (TV seriál)
Mimang (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
Ya mang (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)