foto

Franziska Schlattner

  • nar. 1971
    Hermannstadt, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der große Rudolph (TV film)
Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
München Grill
Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
2015 Das beste aller Leben (TV film)
Ich bin dann mal weg
Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
2014 Die Spiegel-Affäre (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zrada a láska (TV film)
2013 Beste Bescherung (TV film)
2012 In den besten Familien (TV film)
2011 Das Duo - Tödliche Nähe (TV film)
Die Tote im Moorwald (TV film)
Smrtelná sázka (TV film)
Therese geht fremd (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
Žáby k zulíbání 3
2008 A byla z toho láska (TV film)
Das Beste kommt erst (TV film)
Die Sache mit dem Glück (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
Vorne ist verdammt weit weg
Žáby k zulíbání 2
2006 Elementární částice
Hui Buh - Zámecké strašidlo
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Verhängnisvolle Freundschaft (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
Unter Verdacht - Atemlos (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
Hlasy minulosti II (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
Engelchen flieg (TV film)
Princezna na útěku (TV film)
Sám mezi dětmi (TV film)
Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
Wie tauscht man seine Eltern um? (TV film)
2002 Bobby (TV film)
Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
Nevěra za nevěru (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Santa Claudia (TV film)
2001 Der kleine Mann
Himmlische Helden
Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
2000 Crazy

TV seriály

2019 Bella Germania (TV seriál)
Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Temná strana (S19E01)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda ve zpovědnici (S12E01)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace