foto

Gisela Schneeberger

  • nar. 3.10.1948 (70 let)
    Dollnstein, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
2017 Familie Lotzmann auf den Barrikaden (TV film)
Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
2016 Bergfried (TV film)
Eine unerhörte Frau
Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
Und Äktschn!
Wir sind die Neuen
2013 Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Die Tote ohne Alibi (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
So wie du bist (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
2010 Morgen musst Du sterben (TV film)
2009 Ladylike - Jetzt erst recht! (TV film)
2008 Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
Mit einem Schlag (TV film)
2006 Aphrodites Nacht
Helen, Fred und Ted (TV film)
Leo (TV film)
Papa und Mama (TV film)
Silberhochzeit (TV film)
2004 Germanikus
2003 Dinner for Two (TV film)
Just Get Married!
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
2001 100 Pro
Geschichten aus dem Nachbarhaus - Hoffest
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
Kalt ist der Abendhauch
Vino santo (TV film)
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1998 Callboy (TV film)
Frau Rettich, die Czerni und ich
Jsem hezká?
1996 Drei in fremden Kissen (TV film)
1994 In dieser Stadt daheim (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem (TV film)
1992 Langer Samstag
1990 Schweig Bub! (TV film)
1988 Starke Zeiten
Zde se mluví německy
1984 Heimatabend (TV film)
1983 Kehraus
1975 Im Hause des Kommerzienrates (TV film)
Sieben Erzählungen aus der Vorgeschichte der Menschheit

TV seriály

2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
další epizody (6)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Add a Friend (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
Těžké rozhodování (S03E02)
Falešná hra (S03E01)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
Partie strachu (S02E12)
Spřízněni volbou (S02E11)
další epizody (13)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
další epizody (13)
2001 Big Ben (TV seriál)
Vražedný trojúhelník (S06E02)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2018 Helmut Fischer - eine Legende. Unvergessen. (TV film)
2017 Der große Polt - Gemütlichkeit am Abgrund (TV film)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace