foto

Annika Boras

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2009 Exit 19 (TV film)

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Sad Sack Wasp Trap (S01E04)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Call It Paradise (S03E14)
Three Bells (S03E13)
Ambush Predator (S03E12)
2014 Černá listina (TV seriál)
Monarch Douglas Bank (No. 112) (S02E02)
Vzpomínky (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E09)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
Mezi svými (S01E08)
Útěk (S01E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Reasonable Doubt (S03E04)
Vzpomínky (TV seriál)
Day of the Jackie (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Hatred (S14E12)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Lights Out (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Věrný sobě (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Critical Condition (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pro Bono (S03E04)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Veritas (S05E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lunacy (S10E04)
2006 Northern Lights (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace