foto

Annika Boras

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2009 Exit 19 (TV film)

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zoufalé vojenské paničky (S05E12)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Sad Sack Wasp Trap (S01E04)
2017 Time After Time (TV seriál)
You Will Find Me (E09)
If You're Lost (E08)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Call It Paradise (S03E14)
Three Bells (S03E13)
Ambush Predator (S03E12)
2014 Černá listina (TV seriál)
Banka Monarch Douglas (č. 112) (S02E02)
Vzpomínky (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E09)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
Mezi svými (S01E08)
Útěk (S01E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Oběť, nebo pachatel (S03E04)
Vzpomínky (TV seriál)
Day of the Jackie (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Hatred (S14E12)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Lost and Found (E04)
2011 Lights Out (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Věrný sobě (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Critical Condition (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pro Bono (S03E04)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Blackout (S06E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Veritas (S05E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lunacy (S10E04)
2006 Northern Lights (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky