foto

Božena Šimková

  • nar. 3.2.1935 (84 let)
    Studenec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Zakletý vrch (TV film)
1998 Jak přišli kováři k měchu (TV film)
1995 Sen o krásné panně (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
O písaři Tomáškovi (TV film)
1986 Třetí sudička (TV film)
1985 O chamtivém strašidle (TV film)
O mrtvých jen dobře (TV film)
1983 O zakletém hadovi (TV film)
1982 Děkuju, pane profesore (TV film)
1981 O vodě, lásce a štěstí (TV film)
1980 Zlatá panna (TV film)
1979 O podivném draku na Kamenné Hůrce (TV film)
1978 O vysoké věži (TV film)
1977 O Honzovi a Barušce (TV film)
Vykřičník za Kateřinu (TV film)
1976 Zlaté pometlo (TV film)
1974 Padla kosa na kámen (TV film)
1973 Skleněná panna (TV film)
1972 Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (TV film)
1970 Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem (TV film)
1969 Kalif čápem (TV film)
Neohrožený Mikeš (TV film)
O hradu Zásadce (TV film)
Čepice pro kašpárka (TV film)
1967 Jak se stal Matěj Cvrček doktorem (TV film)
Sedmero krkavců (TV film)
1966 O chytré princezně (TV film)

TV seriály

2002 Oštrozok (TV seriál)
1984 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk prodával vodu (E20)
Jak se Trautenberk chtěl pomstít Krakonošovi (E19)
Jak Trautenberk odvedl horské prameny (E18)
další epizody (8)
1977 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk sušil Krakonošovu louku (E12)
Jak šel Trautenberk do hor pro poklad (E11)
Jak chtěl Trautenberk nový kožich (E10)
další epizody (5)
1974 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk chtěl Krakonošovo koření (E07)
Jak šel Kuba ke Krakonošovi pro poklad (E06)
Jak Trautenberk vystrojil hostinu pro štěpanického barona (E05)
další epizody (7)

TV pořady

1982 Rok má dvanáct měsíců (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1977 O Honzovi a Barušce (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace