foto

Chris Barnes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nezlomná vůle
2004 Fat Slags
2003 Zjevení
2000 7 dní života
Zamřížovaná zahrada
1999 Němý svědek
Tanec smrti
1998 Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film)
Hornblower - Rovná šance (TV film)
The Ebb-Tide (TV film)
1995 Groteska
1994 Frankenstein
1993 Mnoho povyku pro nic
1991 Lookwell (TV film)

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
2012 Endeavour (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace