foto

Vincent Grass

  • nar. 9.1.1949 (70 let)
    Bruselský region, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 J'accuse
2018 Pozor na oči!
U brány věčnosti
2016 Popsy
2015 Les gorilles
2013 Malý Santa a zázračná sněhová vločka
Marina
Yam dam
2012 O myšce a medvědovi
2009 Machination
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Un barrage contre le Pacifique
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Asterix a Vikingové
2005 Taková normální královská rodinka
Zim and Co.
Říše vlků
2004 Big Kiss
Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea, The
2003 Saint-Germain ou La négociation (TV film)
2002 Un petit Parisien (TV film)
2001 Baie de l'archange, La (TV film)
Change moi ma vie
Je peux dire une connerie?
Čtyřhra
2000 Centre du monde, Le
Král tančí
Vatel
1999 Frère Irlandais, Le (TV film)
1998 Hornblower - Rovná šance (TV film)
Interdit de vieillir (TV film)
La carte postale
Pour mon fils (TV film)
1997 Můj růžový život
1996 Baloche (TV film)
Enfants du mensonge, Les (TV film)
Enfer vert, L' (TV film)
1995 Charlotte et Léa (TV film)
L'amour tagué (TV film)
Meurtre à l'étage (TV film)
1994 Grosse fatigue
Riskantní poslání (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
Un crime de guerre (TV film)
Zamilovaní
1993 Hodina prasete
Pétain
1992 Myslím na vás
1991 Année de l'éveil, L'
Děkuji, živote
Largo desolato (TV film)
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 Autrichienne, L'
Noc lišky (TV film)
Radicals, The
Uranus
1989 Boj o slávu
Champagne Charlie (TV film)
Saint: The Big Bang, The (TV film)
1988 Jak zabít kněze
1986 Soldat Richter (TV film)
1985 Krycí jméno: Smaragd
1984 Králova bláznovství
1982 Enigma
Traversées
1981 Dívka z Lotrinska
1980 Légitime défense (TV film)
Mama Dracula
1979 Lady Oscar
Černá řada
1977 Stepující stonožka
1976 Pallieter

TV seriály

2016 La Trêve (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Chérif (TV seriál)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
2006 David Nolande (TV seriál)
2005 Lovci pokladů (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Son et lumière (S05E02)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
Louise et les marchés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Případ z pouti (S06E01)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret u Vlámů (E02)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Lorfou (E25)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace