foto

Petr Bednář

  • nar. 4.7.1970 (50 let)
    Louny, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Přes prsty
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2008 František je děvkař
2007 Hrůzné náhody (studentský film)
2006 Marta a Berta 26 (studentský film)
2005 Eonoe (studentský film)
Nejlepší je pěnivá (studentský film)
Svatyně (studentský film)

TV seriály

2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
V síti (S02E04)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
další epizody (16)

Dokumentární

2012 Dva nula
2010 Ženy SHR (TV film)
2006 (studentský film)
2005 Hledání nového střihu (studentský film)
Jeden jestřáb mnoho vran rozhání (studentský film)
Čas lásky (studentský film)

TV pořady

2009 S Italem v kuchyni (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Lucie Vondráčková - Absolutní Absurdistán (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Lajna (TV seriál)
Talkshow (S01E05)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce